Shopping cart

Iced Hibiscus Tea

Om maar meteen met een klapper te beginnen.. we hebben een nieuw sapje erbij!

Jullie kennen de sapjes van Juiciety.. deze waren meteen favoriet! Gezonde juices met Caribische invloeden zoals sopropo en tajerblad; heel lekker én gezond. De Iron Punch en Got Me Twisted krijgen concurrentie. Want hoe fan wij zijn van deze healthy juices, zo fan zijn wij ook van de Iced Hibiscus Tea.

Vier jaar geleden bij de eerste Hoge Thee die wij in de winkel in Amsterdam organiseerden was hibiscus (oftewel sjoeroe) een van de traditionele theesmaken die wij serveerden. Ditzelfde ingrediënt is verwerkt door Monkey Bread Juices en omgetoverd tot een heerlijk gezond sapje.

Bissap, Sobolo, Karkadee is de benaming van deze verfrissende bloemachtige dorstlesser die in veel Afrikaanse, maar ook Caribische landen een begrip is. Het is een kruidenthee dat wordt getrokken uit de kelken van Hibiscus Sabdariffa bloem.

Healthy Benefits
De thee wordt in eerste instantie gedronken omdat hij super lekker is, maar is ook rijk aan vitamine C. Het versterkt het immuunsysteem en gaat vrije radicalen tegen. Het kan bijdragen aan verbetering van de bloedcirculatie, stressgehalte, bacteriële aanvallen, vermindering van gewicht, voorkoming van blaasontsteking en constipatie.

Je kunt ‘m hier vinden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een vraag? Mail of Whatsapp ons gerust.

fawaka@surimealbox.nl of 06-29300588
Cabralstraat 49H 1057 CE Amsterdam

Check ons hier

Alle rechten voorbehouden © Copyright 2021 door SMB