Over ons

Why Suri Meal Box?

Kant-en-klaar maaltijden zijn in veel situaties een perfecte uitkomst. Stel je voor dat je het (een tijdje) wat drukker hebt, slecht ter been bent of überhaupt geen ster bent in de keuken. Kant-en-klaar maaltijden die je elk moment uit jouw koelkast of vriezer kan toveren is dan de oplossing om het kookwerk te verlichten.

De kant-en-klaar maaltijden zoals wij die kennen zijn helaas niet altijd even goed gevarieerd. Goed gevulde, gekruide, Surinaamse maaltijden is hetgeen wat we misten. Met evenveel liefde en passie klaargemaakt, zoals mama of oma dat doet. Deze smaak en passie zijn velen al van ons gewend bij The Pom Bar, in Amsterdam, echter door deze service kunnen wij een heleboel steden in Nederland kennis laten maken met onze authentieke gerechten. Geen saaie gerechten waar je nog flink wat zout en peper aan moet toevoegen, maar verse kant-en-klaar maaltijden die je alleen nog thuis zelf hoeft op te warmen.

Onze gerechten die men reeds geproefd heeft bij The Pom Bar staan bekend om de volle smaaksensatie, waarbij vingers aflikken niet uitgesloten is. Vaak word je teruggenomen naar een moment waar een oma, moeder of tante het gerecht precies op deze manier klaarmaakte. Of zelfs beter. De beste pom van Amsterdam heeft ervoor gezorgd dat pomliefhebbers een vaste plek hebben, ook de vegans onder ons!

The Pom Bar is sinds 2017 gegroeid tot een begrip in de Surinaamse keuken, met onze huisgemaakte pomballen, ketjap en ook vegan pom. Nu is het mogelijk om dezelfde smaak in de rest van Nederland met liefde te bezorgen.

Met dezelfde recepten, ketjap, het team en dus de smaak van de authentieke keuken van The Pom Bar zijn we aan de slag gegaan met een Surinaamse kant-en-klare maaltijdservice die in een heleboel steden in Nederland levert. Alle gerechten zijn vers bereidt en worden koud aangeleverd bij jou thuis. Zo kun je ook buiten Amsterdam genieten van de service en de smaak van de Surinaamse keuken.

Waar bezorgen we?

Alkmaar (elke maandag en vrijdag)

Almere (elke maandag en vrijdag)

Amstelveen (elke woensdag en zaterdag)

Amsterdam en Diemen (maandag t/m zondag)

Bergen (elke maandag en vrijdag)

Delft (elke woensdag en zaterdag)

Den-Haag (elke woensdag en zaterdag)

Haarlem (elke dinsdag en zaterdag)

Heerhugowaard (elke maandag en vrijdag)

Rotterdam (elke dinsdag en vrijdag)

Purmerend (elke dinsdag)

Utrecht (elke maandag en donderdag)

Zaandam (elke dinsdag)

De pakketten worden geleverd:
Doordeweeks: tussen 17:00 en 22:00
Weekend: tussen 15:00 en 20:00

Woon je buiten deze regio? Niet getreurd, want volgend jaar zullen wij weer in heel Nederland leveren! ;)Hoe het werkt?

 Jij bestelt
Bestel vanaf €35,- jouw maaltijden en overige producten en bepaal wanneer jij jouw Suri Meal Box geleverd wilt hebben op een dag dat wij bezorgen in jouw stad.

 Wij koken
Wij maken jouw maaltijden elke dag vers klaar en zorgen ervoor dat jouw Suri Meal Box compleet is.

 Wij bezorgen
Heb je voor 22:00u besteld? Dan heb je jouw box de volgende dag tussen 17:00 en 22:00u. Mits we die dag in jouw stad bezorgen. Alleen in Amsterdam en Diemen bezorgen wij van maandag t/m zondag.


Jouw voordeel:

  • Je hoeft géén boodschappen te halen
  • Je hoeft geen uren in de keuken te staan
  • Je hebt meer tijd over voor leuke dingen
  • Ook als je wilt: geen afwas!
  • Geniet van onze goed op smaak gemaakte Surinaamse maaltijden!

Wij leveren onze maaltijden koud aan, met voedselveilige koelelementen. In de doos vind je een gebruiksaanwijzing voor het verwarmen van de maaltijden. Ook zijn onze maaltijdbakken gemaakt van 100% recyclebaar plastic. Easy as that!