FAQ

ONZE MAALTIJDEN

Je maaltijden zijn kant-en- klaar. Je hoeft deze zelf nog even op te warmen in de magnetron, oven of in de pan. Op de bijgeleverde flyer vind je de opwarm instructies van de maaltijden en op onze webshop zelf specifieke opwarm instructies bij elk gerecht. Onderstaande algemene instructies gelden dus niet voor elk product. Magnetron: 3-4 minuten op 900 wat.
Oven: 8-12 minuten op 180 graden.
In de pan: Wok op middelmatig vuur gedurende 6 minuten in een pan

Al onze maaltijden zijn 3 tot 4 dagen houdbaar. Je vindt een THT sticker op elke maaltijd!

Zeer zeker! Consumeer je de maaltijden niet binnen drie dagen? Dan raden wij het aan deze in te vriezen. Bij het invriezen zijn de maaltijden tot en met een maand na levering houdbaar.

BEZORGING

Wij bezorgen normaal door heel Nederland en nu tijdelijk alléén in Amsterdam. De Waddeneilanden zijn helaas een uitzondering. Daar leveren wij nooit.

Wij leveren elke maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 22:00 Tussen 16:00 en 16:45 uur ontvang je jouw persoonlijke track & trace-code. Hiermee volg je jouw pakketje tot op 30 minuten nauwkeurig.

We zullen altijd proberen jouw box bij je buren af te leveren, tenzij je bij het bestellen anders hebt aangegeven. Bij wie we hebben afgeleverd kun je vinden in de track en trace.

Momenteel hanteren wij bezorgkosten van €3,95 voor al onze bestellingen.

ONZE WERKWIJZE

Bestel een dag van te voren voor 22:00 en je hebt jouw box de volgende dag binnen tussen 17:00 en 22:00.
Je kunt bestellen vanaf €25,- (dat zijn ongeveer 2-4 maaltijden).
Wil je zeker zijn dat je op tijd kunt eten op een bepaalde dag? Laat jouw box dan de dag ervoor leveren. Het kan dus voorkomen dat jouw box om 22:00 geleverd wordt.

Nee! Maar mocht je behoefte hebben aan een abonnement(keuze), geef het ons door! Wellicht kunnen wij daar aan werken in de toekomst! ;)