FAQ

ONZE MAALTIJDEN

Je maaltijden zijn kant-en- klaar. Je hoeft deze zelf nog even op te warmen in de magnetron, oven of in de pan. Op de bijgeleverde flyer vind je de opwarm instructies van de maaltijden en op onze webshop zelf specifieke opwarm instructies bij elk gerecht. Onderstaande algemene instructies gelden dus niet voor elk product. Magnetron: 3-4 minuten op 900 wat.
Oven: 8-12 minuten op 180 graden.
In de pan: Wok op middelmatig vuur gedurende 6 minuten in een pan

Al onze maaltijden zijn 3 tot 4 dagen houdbaar. Je vindt een THT sticker op elke maaltijd!

Zeer zeker! Consumeer je de maaltijden niet binnen drie dagen? Dan raden wij het aan deze in te vriezen. Bij het invriezen zijn de maaltijden tot en met een maand na levering houdbaar.

BEZORGING

Wij bezorgen normaal door heel Nederland en nu tijdelijk in bepaalde steden op aangegeven dagen. Alkmaar (elke maandag en vrijdag). Almere (elke maandag en vrijdag). Amstelveen (elke woensdag en zaterdag). Amsterdam (maandag t/m zondag). Bergen (elke maandag en vrijdag). Delft (elke woensdag en zaterdag). Den-Haag (elke woensdag en zaterdag). Haarlem (elke dinsdag en zaterdag). Heerhugowaard (elke maandag en vrijdag). Rotterdam (elke dinsdag en vrijdag). Purmerend (elke dinsdag). Utrecht (elke maandag en donderdag). Zaandam (elke dinsdag). De pakketten worden geleverd: Doordeweeks: tussen 17:00 en 22:00. Weekend: tussen 15:00 en 20:00.

Wij leveren in bepaalde steden op aangegeven dagen tussen 17:00 en 22:00 doordeweeks en tussen 15:00 en 20:00 in het weekend. Je ontvangt een dag van te voren een sms'je met een tijdsvenster en op de dag zelf een extra sms'je. Non-food producten worden via PostNL geleverd van maandag t/m zaterdag.

We zullen altijd proberen jouw box bij je buren af te leveren, tenzij je bij het bestellen anders hebt aangegeven. Dit laten we vervolgens telefonisch weten.

Momenteel hanteren wij verschillende bezorgkosten. Vanaf €50,- betaal je geen bezorgkosten. Vanaf €35,- betaal je €3,95 voor al onze bestellingen. Tenzij je alleen een non-food product besteld, dan betaal je tussen de €4,50 en €4,95

ONZE WERKWIJZE

Bestel een dag van te voren voor 22:00 en je hebt jouw box de volgende dag binnen tussen 17:00 en 22:00. Dat hangt natuurlijk af van de stad waarin je woont.
Je kunt bestellen vanaf €35,- (dat zijn ongeveer 3-6 maaltijden).
Wil je zeker zijn dat je op tijd kunt eten op een bepaalde dag? Het kan dus voorkomen dat jouw box om 22:00 geleverd wordt.

Nee! Maar mocht je behoefte hebben aan een abonnement(keuze), geef het ons door! Wellicht kunnen wij daar aan werken in de toekomst! ;)