Ontmoet de lobi wans van Suri Meal Box

“Ik zou mijn eigen vaste klant zijn. Ik ben gek op de Surinaamse keuken, maar heb niet altijd tijd om zo lang in de keuken te staan. In The Pom Bar merkte ik dat de meeste klanten hier tegenaan liepen en die woonden bijna nooit om de hoek. Een tweede filiaal openen leek een logische stap, maar toen ik zwanger was werd het me allemaal duidelijk. Het moet makkelijker kunnen. Toen is het idee in 2019 begonnen om een service aan te bieden waarbij je kant-en-klare Surinaamse maaltijden kan bestellen en kan laten bezorgen door heel Nederland.”

Tanusja
Carolyn

“Kant-en-klaar maaltijden zijn in veel situaties een perfecte uitkomst. Stel je voor dat je het wat drukker hebt, slecht ter been bent of überhaupt geen ster bent in de keuken. Kant-en-klaar maaltijden die je elk moment uit jouw koelkast of vriezer kan toveren is dan de oplossing om het kookwerk te verlichten.”

“De kant-en-klaar maaltijden zoals wij die kennen zijn helaas niet altijd even goed gevarieerd. Goed gevulde, gekruide, Surinaamse maaltijden is hetgeen wat we misten. En laat dat maar aan mij over. Met evenveel liefde en passie klaargemaakt, zoals m’n oma dat deed.” The Pom Bar; de moeder van Suri Meal Box. The Pom Bar is sinds 2017 gegroeid tot een begrip in de Surinaamse keuken, met onze huisgemaakte pomballen, ketjap en ook vegan pom. Nu is het mogelijk om dezelfde smaak in de rest van Nederland met liefde te bezorgen. Met dezelfde recepten, ketjap, het team en dus de smaak van de authentieke keuken van The Pom Bar zijn we aan de slag gegaan met een Surinaamse kant-en-klare maaltijdservice die in een heleboel steden in Nederland levert. Alle gerechten zijn vers bereidt en worden koud aangeleverd bij jou thuis. Zo kun je ook buiten Amsterdam genieten van de service en de smaak van de Surinaamse keuken.

Marcel